FRONT OFFICE SUPERVISOR (ook parttime mogelijk)

  • FRONT OFFICE
  • Breukelen, Nederland

FRONT OFFICE SUPERVISOR (ook parttime mogelijk)

Functieomschrijving

Hotel Breukelen, het meest iconische pand aan de snelweg tussen Utrecht en Amsterdam is op zoek naar een Front Office Supervisor!

Heb jij je sporen bij de Front Office verdiend, worden mensen blij als jij binnen komt lopen en kun jij de verwachtingen van onze gasten overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen?  Als Front Office Supervisor ben je verantwoordelijk voor het verloop van een receptiedienst. Dit houdt in dat je het beste uit je team naar boven haalt zodat onze gasten een optimale service krijgen. Uiteraard staan bij ons de beste stuurlui niet aan wal, maar geef jij zelf het goede voorbeeld.

Je werkt in wisselende diensten en zorgt tijdens je werk dat alle gasten plezierig en efficiënt geholpen worden. Mocht er onverhoopt iemand minder blij zijn, ben jij degene die meteen actie onderneemt en zorgt dat er weer een lach op het gezicht getoverd wordt.

Functievereisten

Wie zoeken wij?  Welkom, Bienvenue, Wilkommen, Bienvenidos and Welcome! Jij spreekt de taal van onze gasten, in het Nederlands en in het Engels, maar elke vreemde taal is een absolute pré. Weet je daarnaast je weg te vinden in het reserveringssysteem IDPMS, dan heb je nóg een streepje voor!


Kies voor Van der Valk hotel Breukelen!

Eerlijk is eerlijk, werken bij Van der Valk betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt jouw harde werken door ons beloond met:

  • Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie;
  • Je krijgt een marktconform salaris op basis van de horeca-cao;
  • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingen;
  • Personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels & Restaurants;
  • Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s.
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en treinstation Breukelen is direct aan het hotel, dus je bent er in een wip

Aan de slag bij ons?  Ben jij de topper die we zoeken? En zie je een baan bij het volledig vernieuwde hotel Breukelen helemaal zitten? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV!