Overslaan naar content

Medewerker salarisadministratie

Breukelen, Utrecht, Nederland€ 2.297 - € 3.199 per maandadministratie

Functieomschrijving

Medewerker Salarisadministratie

Van der Valk Hotel Breukelen is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Salarisadministratie om ons team op de administratieafdeling te versterken. Als Medewerker Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van salarisgegevens en het uitvoeren van administratieve taken met betrekking tot de salarisadministratie.

Als Medewerker Salarisadministratie zorg je ervoor dat alle salarisgegevens nauwkeurig worden verwerkt en dat de salarisadministratie up-to-date is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van salarisstroken, het verwerken van mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers met betrekking tot hun salaris.

Daarnaast werk je samen met andere afdelingen binnen het hotel om ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie correct wordt doorgegeven en verwerkt. Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken. Je hebt oog voor detail en werkt accuraat.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een goede kennis van salarisadministratie en ervaring met het werken met salarissystemen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat om op een professionele manier met medewerkers om te gaan. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met deadlines.

Als Medewerker Salarisadministratie bij Van der Valk Hotel Breukelen kom je te werken in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van het hotel.Vereisten

Als jij een nauwkeurige en proactieve Medewerker Salarisadministratie bent, met ervaring in salarisadministratie en sterke communicatieve vaardigheden, dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog en kom ons team versterken.

Verder hopen we dat je de volgende punten jou bekend klinken;


 • Verwerken van salarisgegevens en uitvoeren van administratieve taken met betrekking tot de salarisadministratie
 • Opstellen van salarisstroken en verwerken van mutaties
 • Beantwoorden van vragen van medewerkers met betrekking tot hun salaris
 • Samenwerken met andere afdelingen binnen het hotel om ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie correct wordt doorgegeven en verwerkt

Klinkt goed, maar wat krijg je als onderdeel van familie Toekan?

 • Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie;
 • Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s;
 • We bieden heerlijke maaltijden aan voor ons personeel tegen een kleine vergoeding. Een goede pauze vinden we namelijk erg belangrijk!;
 • Je krijgt de mogelijkheid om heel veel te leren, onder andere door verschillende trainingen die we je kunnen bieden;
 • Een fijn salaris en goede reiskosten;
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en treinstation Breukelen is direct aan het hotel;
 • Voor € 65,- inclusief een uitgebreid ontbijt overnachten bij alle Valk hotels;
 • Wij vinden jouw (mentale) gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid;
 • Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sport abonnement, sporten in onze eigen gym onder begeleiding van een personal trainer, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een bruisend personeelsfeest.

Aan de slag bij ons?

Ben jij klaar om jouw passie voor cijfers in de praktijk te brengen? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV!


Breukelen, Utrecht, Nederland
€ 2.297 - € 3.199 per maand
administratie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar